Grand Hotel Reykjavik

Tijdens een bezoek aan de IJslandse hoofdstad zult u er bij voorkeur uiteraard voor willen kiezen om gebruik te maken van een mooi, eigentijds en kwalitatief hotel. Wel, dat is het Grand Hotel Reykjavik zeker en vast. Dit modieuze hotel is gelegen op een afstand van slechts 2 kilometer van het centrum van Reykjavik en heeft de eer om het grootste buitenzwembad van de stad te hebben. Wanneer u tijdens een citytrip of tijdens uw vakantie naar IJsland al eens graag een paar rondjes zwemt, dan is een verblijf in dit hotel dus zeker en vast interessant. Zou u graag het Grand Hotel Reykjavik boeken voor uw komende vakantie naar IJsland? We vertellen u graag meer over dit populaire hotel op deze pagina.

Gratis pendeldienst naar de stad

Wanneer u op een afstand van 2 kilometer van het centrum verblijft zult u uiteraard niet zomaar te voet eventuele boodschappen of inkomen willen doen. Dat hoeft ook helemaal niet, want gasten van het Grand Hotel Reykjavik kunnen er voor kiezen om gebruik te maken van de gratis pendeldienst die drie keer per dag gasten van en naar het centrum van Reykjavik brengt. Op deze manier hoeft u meteen ook niet veel geld uit te geven aan een taxi of aan het openbare vervoer.

Ruime kamers met prachtige uitzichten

Reizigers die een vakantie doorbrengen in het Grand Hotel Reykjavik kunnen een keuze maken uit verschillende kamers. Deze kamers zijn allen bijzonder ruim en modern ingericht. Daarnaast beschikken de kamers van dit hotel steeds over satelliettelevisie alsook over thee- en koffiefaciliteiten. Een extra voordeel is dat gasten hier ook steeds kunnen rekenen op een prachtig uitzicht. Er zijn kamers beschikbaar met een uitzicht op de stad terwijl andere kamers dan weer een fantastisch uitzicht bieden op de Atlantische Oceaan.

Recreatieve faciliteiten

Ontspannen en luxe zijn twee factoren die haast centraal blijken te staan bij het Grand Hotel Reykjavik. Gasten kunnen bijvoorbeeld genieten van verschillende uitgebreide spa en wellness faciliteiten. Sportliefhebbers kunnen zich dan weer uitleven in de uitgebreide fitness van het hotel. In de lobby kunt u overigens ook helemaal gratis gebruikmaken van een WiFi connectie. Op deze manier kunt u zonder probleem even surfen op het internet of uw e-mails controleren. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, de recreatieve faciliteiten bieden beslist een meerwaarde voor alle gasten van dit hotel in Reykjavik.

Goede service en vriendelijk personeel

Wanneer u, uw vakantie in Reykjavik of in IJsland doorbrengt in het Grand Hotel Reykjavik kunt u overigens ook steeds rekenen op een uitstekende service. Het personeel beschikt daarbij over een uitstekende kennis van het land zodat u zonder probleem informatie kunt vragen over bezienswaardigheden. Het personeel is hier ook heel vriendelijk en doet er graag alles aan om het u tijdens uw verblijf zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Het mag duidelijk zijn, de keuze voor het Grand Hotel Reykjavik is er zeker en vast één die u zich niet snel zult beklagen!

Grand Hotel Reykjavik boeken

Reizigers die overtuigd zijn van de kwaliteit van dit hotel kunnen er voor kiezen om deze accommodatie te boeken voor hun komende vakantie in Reykjavik, IJsland. We raden u aan om dit hotel te boeken via Booking.com. Deze boekingssite is bijzonder betrouwbaar en garandeert haar klanten de laagst mogelijke prijs voor hun overnachting. Daarnaast beschikt u veelal over de mogelijkheid om gratis te annuleren waardoor boeken bij deze website beslist interessant te noemen is. Ook boeken bij Grand Hotel Reykjavik? Klik dan hier om dit hotel meteen te boeken bij Booking.com.

Ervaringen met Grand Hotel Reykjavik lezen?

Denkt u er aan om het Grand Hotel Reykjavik te boeken, maar wilt u graag eerst weten wat gasten van dit hotel vinden? Dat is bijzonder verstandig! Nog steeds boeken erg veel mensen immers een hotel dat achteraf helemaal niet voldoet aan hun verwachtingen en dat is jammer, want het kan ook anders. Booking.com is de belangrijkste en betrouwbaarste website voor het boeken van een verblijf in één van de vele uitstekende hotels in Reykjavik of op IJsland. Op de pagina van het hotel zelf kunt u overigens meteen lezen wat mensen die er reeds hebben verbleven van de accommodatie vinden. Op deze manier beschikt u meteen over een groot aantal interessante en objectieve ervaringen waardoor u bent verzekerd van een uitstekend verblijf in het hotel van uw keuze!