Hotels

Wanneer je jouw vakantie gaat plannen naar Reykjavik zal je kunnen vaststellen dat er in de IJslandse hoofdstad menig aantal hotels zijn terug te vinden. In Reykjavik één van de beschikbare hotels boeken zorgt er voor dat je tijdens je vakantie kan rekenen op een uitstekende service. Niet alleen is het namelijk zo dat de meeste hotels over zeer comfortabele kamers beschikken, daarnaast worden er vaak ook aanvullende diensten aangeboden. Ben jij bijvoorbeeld iemand die zweert bij roomservice? Dan behoort dat bij verschillende hotels in Reykjavik perfect tot de mogelijkheden!

Een hotel in Reykjavik centrum boeken of niet?

De hotels die je kan boeken in Reykjavik zijn verspreid over de stad terug te vinden. Dit betekent dat je kan opteren voor het boeken van een hotel in Reykjavik centrum, maar er zijn er ook aan de rand van de stad terug te vinden. Een bekend voorbeeld van zo’n hotel is het ‘Hilton Reykjavik Nordica’. Dit is één van de beste hotels van Reykjavik en biedt haar gasten dankzij haar ligging niet alleen een ruime parking aan, maar ook een zeer mooi uitzicht. Het Hilton Reykjavik Nordica**** beschikt bovendien eveneens over een riante spa waardoor je heerlijk kan ontspannen na een dagje de woeste natuur van IJsland te hebben ontdekt! Wil je toch liever een hotel in Reykjavik centrum boeken? Dan kan je kiezen voor onder meer:

Wat is het beste hotel op IJsland in Reykjavik?

Wat nu precies het beste hotel is op IJsland in Reykjavik is natuurlijk voor discussie vatbaar. Feit is dat de algemene kwaliteit van de toeristische infrastructuur van Reykjavik echt uitstekend is. Het aanbod met hotels is bovendien ook zeer divers waardoor je zowel kan opteren voor een verblijf in een voordelig als in een zeer duur hotel. Enkele van de beste hotels die je zal aantreffen in de IJslandse hoofdstad zijn buiten de reeds genoemd de volgende:

Zoals reeds aangegeven is het aanbod met hotels in Reykjavik erg uitgebreid. Maak daarom vooral voor jezelf even op voorhand uit of je bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan een goedkoop hotel of je toch liever opteert voor een accommodatie welke over iets meer faciliteiten beschikt.

Verblijven in een ijshotel in Reykjavik

Mensen die er voor kiezen om naar een noordelijke bestemming zoals IJsland af te reizen stellen zich wel eens de vraag of ze over de mogelijkheid beschikken om te verblijven in een ijshotel in Reykjavik. Die optie blijkt op moment van schrijven helaas niet te bestaan. Wel is het zo dat er plannen zijn om een dergelijk hotel in het leven te roepen. Wanneer dat precies zal gebeuren en hoe dat ijshotel in Reykjavik er dan precies uit zal komen te zien is op moment van schrijven echter nog niet bekend. Mocht er daadwerkelijk ooit terug een ijshotel verschijnen op IJsland is het ook nog maar zeer de vraag of deze in de hoofdstad zal worden geopend. Eerder gingen er namelijk reeds stemmen op om ze in de noordelijk gelegen stad Akureyri te openen.