Boeken

Vooraleer u op vakantie gaat naar IJsland of Reykjavik raden we u aan om één van de verschillende reisgidsen te lezen. Een reisgids kan de voorpret niet alleen vergroten, u kunt door het lezen van dergelijke interessante boeken meteen een goed beeld krijgen van uw vakantiebestemming. Daarnaast staan deze boeken boordevol interessante tips en leert u de geschiedenis van het land of de stad alvast een beetje kennen. In het bijzonder voor mensen die er voor kiezen om naar IJsland af te reizen is gebruikmaken van een reisgids zeker en vast een overbodige luxe. Daarnaast beschikken verschillende reisgidsen ook nog eens over een handige kaart die u kan helpen tijdens uw vakantie. Wij hebben alvast de beste reisgidsen voor u geselecteerd en dat ook nog eens tegen een zo scherp mogelijke prijs!

1.) IJsland: Wat en Hoe?

De IJsland: wat en hoe gids is een interessante gids voor wie een avontuurlijke reis naar IJsland wenst te ondernemen. De gids staat boordevol interessante formatie en dat op een handig formaat en in een mooie uitvoering. Wie zijn reis naar IJsland tot in de puntjes wenst voor te bereiden zal aan deze gids in ieder geval heel veel hulp hebben. De reisgids heeft daarnaast ook een scherpe adviesprijs van amper € 9,95.
Klik hier en haal de reisgids “IJsland: wat en hoe?” nu extra voordelig in huis!

2.) IJsland Dominicus

De Dominicus reisgidsen staan bekend om hun uitgebreid aanbod aan informatie, zowel voor wie van plan is om een reis naar IJsland te ondernemen als voor wie gewoon interesse heeft in het land. De gids staat boordevol interessante informatie welke voor iedere liefhebber van IJsland een interessant naslagwerk kan zijn. De IJsland Dominicus gids is te koop voor een adviesprijs van € 19,95.
Klik hier en haal de reisgids “IJsland Dominicus” nu extra voordelig in huis!

3.) ANWB Extra IJsland

De ANWB Extra reisgidsen staan ondertussen reeds sinds jaar en dag bekend omwille van hun compacte formaat met toch een uitgebreide hoeveelheid aan informatie. Daarnaast is er in iedere reisgids eveneens een gedetailleerde kaart terug te vinden welke u zeker en vast kan helpen bij uw zoektocht in een nieuw land of een nieuwe stad. De ANWB Extra IJsland is verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 9,95.
Klik hier en haal de reisgids “ANWB Extra IJsland” nu extra voordelig in huis!

4.) Wereldwijzer IJsland

Bent u op zoek naar de meest complete reisgids voor een rondreis door IJsland? In dat geval komt de Wereldwijzer IJsland beslist in de kijker te staan. Deze reisgids voorziet u van een ongelofelijk aanbod aan informatie over het indrukwekkende IJsland. De reisgids neemt u mee naar alle must see bezienswaardigheden, maar vertelt u ook meer over de plaatselijke gebruiken, de steden die er terug te vinden zijn (ook al zijn dat er niet zoveel!) en ga zo maar door. Iemand die echt alles te weten wil komen over IJsland doet er alvast goed aan om deze reisgids in huis te halen!
Klik hier en haal de reisgids “Wereldwijzer IJsland” nu extra voordelig in huis!

5.) Trotter IJsland

De Trotter IJsland reisgids maakt gebruiker van de bekende Trotter formule. Deze formule heeft veel weg van de wereldwijd gerenommeerde Lonely Planet reisgidsen, maar dan wel in het Nederlands. Deze reisgids beschikt dan ook opnieuw over een zeer uitgebreide en handige overzichtskaart en staat boordevol informatie over het land op zich, de gebruiken, de evenementen die er jaarlijks plaatsvinden, etc. Daarnaast wordt er uiteraard speciale aandacht besteed aan de bezienswaardigheden, worden er u interessante routes voorgesteld en ga zo maar door. Als IJsland liefhebber is dit zeker en vast een absolute must have reisgids!
Klik hier en haal de reisgids “Trotter IJsland” nu extra voordelig in huis!

6.) Merian Live IJsland 2003

De Merian Live IJsland 2003 gids is een kleine, compacte reisgids met toch een uitgebreid aanbod aan interessante informatie over IJsland en alles wat er te beleven valt. In de gids is onder andere informatie terug te vinden over verschillende bezienswaardigheden en uitstappen, maar ook over waar u moet gaan winkelen, welke evenementen er gehouden worden in IJsland, etc. Een leuke gids voor een kleine bedrag. De gids is te koop tegen een adviesprijs van € 9,95.
Deze reisgids is helaas niet langer leverbaar.

7.) Marco Polo IJsland

De Marco Polo gids van IJsland is een typische Marco Polo. De Marco Polo reisgidsen staan reeds 15 jaar bekend omwille van hun kwaliteit en betrouwbaarheid. De Marco Polo gids van IJsland staat net zoals de andere reisgidsen bekend door z’n prachtige foto’s, de bekende insider tips en een bijzonder uitgebreide hoeveelheid aan diverse informatie die zowel voor de fervente reiziger als voor iemand die geïnteresseerd is in IJsland van belang kan zijn. De Marco Polo gids van IJsland is te koop tegen een adviesprijs van € 7,99. (Deze reisgids is helaas niet langer leverbaar.)